Til Kommende hvalpekøbere


TIL KOMMENDE HVALPEKØBERE

Da vi i vores avl og opdræt bestræber os på at avle sunde, robuste og racetypiske gravhunde, tilbydes alle hvalpekøbere:

En udfærdiget DKK-købsaftale og en hvalpe bog med vejledning om pasning og gode råd, samt en ting herfra, der dufter af mor og søskende,  samt en CD med billeder fra de er født til de forlader vores hjem. Hvalpene bliver solgt med DKK stamtavle, chippet, 3 gange ormekur, 1. vaccination, og dyrlægetjekket samt en sundhedsbog og EU-pas. Hvalpefoder. Høm Høm poser, legetøj, godbidder, kødben, madskål, halsbånd, line og hundekurv. 

Vores hvalpe vokser op i trygge hjemlige omgivelser, hvor de bliver præget af vores hunde, børn og voksne personer.

Alle hvalpe er født og opvokset i huset blandt vores hunde. Hos os findes ingen bure, bokse eller aflukkede rum. Hvalpene bliver præget i en positiv retning og bliver vænnet til alle lydene, der er i dagligdagen. De kommer ud og køre bil og opleve en verden udenfor. Vi lærer dem at blive renlige og bliver vænnet til at blive soigneret på et bord.

Vi ser meget gerne at vores hvalpe får besøg af deres nye familier et par gange.

Hvalpekøbere er altid velkommen til at ringe eller sende en mail såfremt de har spørgsmål eller et problem omkring hvalpen.

Vi stiller ingen krav til vore hvalpekøbere om udstilling og brugsprøve, men er gerne behjælpelig med dette,hvis folk gerne vil prøve disse ting.

Vel mødt hos Kennel Frilund

 

 

 

 

Kommentarer

11.11.2016 17:45

Majbrit Overmark Josephsen

Hej
Skønne hunde. Hvornår får I langhåret miniature/dværg hvalpe igen og hvad er pris lejet.?

14.08.2011 05:55

Michelle

Hej hvad koster en hvalp hos jer .

Mvh Michelle
Dupont4400@hotmail.com