Den Lovpligtige Hundeholderuddannelse

20/01-2010
I dag har jeg endelig modtaget kursusbevis på, at jeg har gennemgået opdrætteruddannelsen/Den Lovpligtige Hundeholderuddannelse og at Kennel Frilund er godkendt af DKK uden anmærkninger.

30/12-2010

I dag har Marianne Pihl fra DKK været på kennelbesøg. Hun gennemgik mange ting og lavede en rapport og udfyldte 2 sider om, hvordan vi har vores hundehold og hvordan hundene er.

Et spændende besøg, hvor der også blev stillet en masse spørgsmål til hundenes aktiviteter, daglige fodring, kvalitetstiden med os 2-benede, ligesom huset blev gennemgået for lysindhold, konstatering af varme i gulvene og at der forefindes rene og fyldte vandskåle, masser af godt lejetøj, at de har en indhegnet have de kan boltre sig i. Spurgte meget ind til socialiseringen af vores hunde og når vi havde hvalpe.

Hun havde intet negativ at bemæke kun positiv og at det var et dejligt hundehold vi havde - hunde og hvalpe er meget tillidsfulde, socialiserede og velplejede samt er glade og frimodige hunde, der er nemme at komme i kontakt med og kommer når vi kalder på dem og at vi gør et godt stykke arbejde. 

Den 28/11-2010 var den sidste dag på opdrætteruddannelsen -
herunder kan man se hvad uddannelsen består af. Det har været 4 lærerige dage.


- Gældende lovgivning i relation til hunde og opdræt.
- Hygiejne.
- Smittebeskyttelse.
- Hundens adfærd og velfærd.
- Sygdomslære og skadeshåndtering.
- racekendskab.
- Miljøpåvirkning.
- Ernæring.
- Håndtering.